Krögare Heidi Sölter

Född i Norge och uppvuxen på västkusten, älskar livets goda och hoppas kunna göra så att just Ni får en fin upplevelse hos oss här på Heda´s Kök & Skafferi med god mat och mysig miljö.
Min bakgrund: har arbetat i Hotell och Restaurang sedan 1989 inom alla områden inom branschen från Helsingborg i söder till Luleå i norr. 
Drivit egen restaurang i 24 år, bl.a Restaurang Bistro Corner i Töreboda, hjälpt till att starta upp Restaurangen på Hotell Norrqvarn Mariestad och Heda Golfkrog på Töreboda GK där jag varit totalt i 13 år.
Under vintern när vi har hade mindre aktivitet på golfbanan så har jag arbetat extra som Köksmästare på Grand Hotel Lysekil och Köksmästare på Hotell Silverhatten Arjeplogs stora biltestcentrum.

På eventuell ledig tid så hägrar dykning, motorcyklar, golf och snowboard:)
 

Med på bilden är vår maskot och krögarhund Junior alias Jupiter alias Shaggy Sheppherds Emil, han var med oss varje dag på Töreboda Golfklubb fram tills sommaren 2013 och blev 14 år och 72 dagar, älskad och otroligt saknad <3

Anna Henningsson
Började på HEDA Golfkrog april 2015 som allt i allo vilket innebär precis allt vi gjode där, städa stugor, kassa arbete, sallader, smörgåsar o mycke mycke, mycke mer.  Nu är hon med i teamet igen sedan 14 April 2020 och cirkeln är sluten då Anna jobbade i ca 16 år i "Fiskaffären". Anna är en toppentjej som behärskar det mesta inom fisk, catering och kallskänksbiten. Härlig glad tjej med fötterna på jorden. På fritiden är det familjen som gäller o music quiz tävlingar som hon är en hejare på. Det ska va gött & leva :)

Anette Henningsson Johansson
Började hos oss på Heda 2022 och serverar både på minnestunder och servar våra goa gäster både där och hos oss på Heda. Anette gör allt som behöver göras, sallader, kassa, disk m.m. På fritiden är det hunden Bella som gäller och familjen och hon är fenomenal på att göra fina saker av återvunnet porslin, med ett hjärta av guld så passar hon som handsken hos oss:)

VÅRA DUKTIGA CATERINGDAMER 
Viola Olofsson, Inga Karlsson, Lisbeth Albertsson, Gudrun Gustavsson och 
Kerstin Henningsson, Ewa Algotsson,
 dessa goa damer arbetar främst med catering ut på minnestunder, dom hämtar allting hos oss på HEDA och kör sedan ut allt för att sedan duka upp med dukar, blommor, porslin, ljus och mat. Dom gör ett fantastiskt arbete och lägger ner sin själ i det dom gör :)
 

VÅRA DUKTIGA CATERINGDAMER SOM BÖRJADE 2022
Anette Henningsson Johansson, Britt-Marie Borg och Britt-Marie Hermansson,  dessa goa damer arbetar främst med catering ut på minnestunder, dom hämtar allting hos oss på HEDA och kör sedan ut allt för att sedan duka upp med dukar, blommor, porslin, ljus och mat. Dom gör ett fantastiskt arbete och lägger ner sin själ i det dom gör :)

Maria Aronsson 
Började hos oss 2023 som cateringdam och jobbar med gänget ovan, glimten i ögat och en härlig person. 

Här är stöttepelarna på HEDA
Min sambo Mikael och mina svärföräldrar Gunilla och Sten, dessa fina hjälper oss med allt från snickerier till att stötta i restaurangen, våra änglar :)