Krögare Heidi Sölter

Född i Norge och uppvuxen på västkusten, älskar livets goda och hoppas kunna göra så att just Ni får en fin upplevelse hos oss här på Heda´s Kök & Skafferi med god mat och mysig miljö.
Min bakgrund: har arbetat i Hotell och Restaurang sedan 1989 inom alla områden inom branschen från Helsingborg i söder till Luleå i norr. 
Drivit egen restaurang i 21 år, bl.a Restaurang Bistro Corner i Töreboda, hjälpt till att starta upp Restaurangen på Hotell Norrqvarn Mariestad och Heda Golfkrog på Töreboda GK där jag varit totalt i 13 år.
Under vintern när vi har hade mindre aktivitet på golfbanan så har jag arbetat extra som Köksmästare på Grand Hotel Lysekil och Köksmästare på Hotell Silverhatten Arjeplogs stora biltestcentrum.

På eventuell ledig tid så hägrar dykning, motorcyklar, golf och snowboard:)
 

Med på bilden är vår maskot och krögarhund Junior alias Jupiter alias Shaggy Sheppherds Emil, han var med oss varje dag på Töreboda Golfklubb fram tills sommaren 2013 och blev 14 år och 72 dagar, älskad och otroligt saknad <3

Kristin Jonsson

Äkta Skaraborgare som började arbeta oss 2006 på dåvarande Bistro Corner i Töreboda och även senare även på Heda Golfkrog. Det har varit allt från kök till servis och bar. Glad och spontan tjej med bus i ögat. Hjälper även till på Töreboda Gummiverkstad med däckbyten när det behövs :) 
Älskar att laga mat och bjuda vänner och familj på massa spännande rätter :) Dessa rätter dyker upp då och då på restaurangen också :)
På fritiden är det hästar, golf, familjen o hålla formen som gäller. Full fart från morgon till kväll, 
 

Anna Henningsson
Började på HEDA Golfkrog april 2015 som allt i allo vilket innebär precis allt vi gjode där, städa stugor, kassa arbete, sallader, smörgåsar o mycke mycke, mycke mer.  Nu är hon med i teamet igen sedan 14 April 2020 och cirkeln är sluten då Anna jobbade i ca 15 år i "Fiskaffären". Anna är en toppentjej som behärskar det mesta inom fisk, catering och kallskänksbiten. Härlig glad tjej med fötterna på jorden. På fritiden är det familjen som gäller o music quiz tävlingar som hon är en hejare på. Det ska va gött & leva :)