Min Histora

2001 hade jag Heidi och min före detta kollega David vår första säsong på Töreboda Golfklubbs Restaurang

Det är en alldeles speciell atmosfär på denna vackra golfanläggning. Naturen är obetalbar och det är nog det som gör denna miljö så speciell med skog och vatten så nära mitt på golfbanan.

Dom senaste åren mellan 2004-2008 så har vi även drivit Bistro Corner i Töreboda och jag har samtidigt under 3 år arbetat som köks och restaurangchef på Norrkvarn Hotell direkt vid Göta Kanal, det har varit givande år med mat i fokus. Sommaren 2009 serverade vi svenska husmansklassiker tillsammans med Tilde de Paula på Mat och Möten längs Göta Kanal, 2008 var det Bygglovs Willy och Matte som fick prova äkta Västgötska smaker och goda vindrinkar och sist men inte minst så hade vi äran att få laga mat till Göta Kanalfilmsgänget. Första gången 2007 under inspelningen av Göta Kanal 2 och nu våras 2009 Göta Kanal 3 som kommer att ha sin smygpremiär just i Töreboda den 16 December. Kollar ni riktigt noga så är det David som håller i skorstenen på botten i Göta Kanal när ångslupen exploderar. David arbetar numera på däckföretag i Vadstena men gästspelar i köket då och då :)

Sedan 2009 arbetar jag även på Hotell Silverhatten & Kraja i Arjeplog under januari, februari och mars när vi har stängt på golfrestaurangen, där som köksmästare på stora hotellet. Underbar miljö med isbanor, massor av snö, roliga bilmärken, biltestare, event och mat i fokus, fart o fläkt varje dag.  Hjälpte även Grand Lysekil i Lysekil som köksmästararbete vid behov när vi själva hade lågsäsong på golfbanan.


Men nu är det nyetablering som gäller, från och med 2019 kommer jag att driva en lunch restuarang i Mariestad och ser fram emot detta. Mariestad är en vacker stad och påminner mycket om min hemvändarstad Varberg. Hav och Sjö ligger mig varmt om hjärtat västkustkrabba som jag är.  Mina goa tjejer och killar som arbetar hos mig och jag skall göra vårt bästa för att alla skall må bra hos oss och få njuta av god mat och mysig miljö. 

Kram och välkomna önskar Heidi

.